Заведения

Ресторант

Стилно обзаведеният ресторант Ви посреща за питателна континентална закуска или богата блок маса сутринта, а вечер се превръща в истински ресторант, в който виното е на особена почит.

Събрали сме сортове, реколти и напитки от регионални изби и ги съчетаваме изкусно с блюда, в които продуктите отново са местни. В топлите дни и вечери, масите са под открито небе в китния заден двор на хотела, който крие още приятни изненади за своите посетители около барбекюто.

Ресторант "Оскар"

Семеен хотел Фамил рзполага с уютен ресторант „Оскар” в който можете да опитате регионални продукти съчетани в класически и креативни рецепти. Грижовно подбраната селекция на Български вина и алкохолни напитки ще Ви изненада с уникалноста си.

През летните месеци лятната градина на хотела е мястото за гастрономически наслади и свежи напитки.

Лоби Бар

Лоби барът с камината е любимо място на гостите на хотела. Тук, можете да дегустирате вината от долината на Струма или да опитате ароматни топли напитки. Пространството на лоби бара е място, където може да се насладите на любима напитка в приятна компания.

ПРОМОЦИЯ

При резервация през сайта, нашите гости ще имат възможността да се възползват от безплатна дегустация на вино от долината на  река Струма.

ПРОМОЦИЯ