Активности

Винени турове

В семеен хотел Фамил държим на качеството и приятната атмосфера, поради което предлагаме на нашите гости уникалната възможност за дегустация на вина и винени турове, по време на които да научите повече за историята и производството на вино

Селекция от български вина

Предлагаме на нашите гости да се насладят на вкусовите качества на уникалните вина от долината на Струма, характерни с настинения си цвят, интензивният си сортов аромат и високата си плътност.

Уютна атмфосфера

За пълноценната наслада от дегустацията сме се погрижили за нашите гости, като сме им осигурили уютна атмосфера в близост до нашата камина в лоби бара на хотел Фамил.

Допълнителни услуги

За удобството на нашите гости, предлагаме допълнителни услуги, които ще помогнат за вашето незабравимо преживяване в комбинация с пълноценна почивка.

Финландска сауна

Парна баня

Ски гардероб

Трансфер до лифт

Ски под наем

Екипировка под наем

Планински велосипеди

Планински преходи

Уроци по ски и сноуборд

Конна езда

Винени дегустации

Винени екскурзии

СПА зона

Ние от хотел Фамил, държим на пълноценната почивка. По тази причина сме се погрижили за релаксацията на нашите гости като сме им осигурили СПА зона с парна баня и финландска сауна, на които могат да се насладят след пълния си с развлечения ден в курортния град.

Масажно студио

Релаксирайте в спокойна атмосфера и се насладете на масажите, които ви предлагаме в нашето ново масажно студио.

Видове масажи

Трансфери и екскурзии

На ваше разположение предлагаме луксозен бус, който може да използвате за транфсери от точка до точка или екскурзии.

ПРОМОЦИЯ

При резервация през сайта, нашите гости ще имат възможността да се възползват от безплатна дегустация на вино от долината на  река Струма.

ПРОМОЦИЯ